ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ17 Ελβετία - Ελλάδα 2-0: Αντίο με ήττα στην Elite Round

Κ17 Ελβετία - Ελλάδα 2-0: Αντίο με ήττα στην Elite Round
INTIME SPORTS

Η Εθνική Κ17 ηττήθηκε 2-0 από την Ελβετία και έκλεισε τις υποχρεώσεις της με τρεις ήττες στην Elite Round που διεξήχθη στην Πάτρα

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής για την 3η και τελευταία αγωνιστική τηε elite round του EURO U-17. Αμφότερες οι ομάδες έμειναν εκτός τελικής φάσης καθώς την πρόκριση παίρνουν οι επικεφαλής των ομίλων και οι 7 από τους 8 καλύτερους δεύτερους.

Η Ελβετία ευτύχισε να προηγηθεί στην 1η μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, όταν ο Κορμπόν βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Καμπάσι, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπελερή. Η Εθνική Ομάδα πίεσε για την ισοφάριση αλλά το σούτ του Ντάνι από τη μεγάλη περιοχή στο 16ο λεπτό κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 60ό λεπτό ο Ρέφνερ με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ ενώ στο στο 89ο λεπτό ο Χούβιλερ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Βυρσοκινού.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Σλοβακία αντιμετωπίζει την Ουκρανία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τις 2 ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 4ου ομίλου της elite round.

Ελβετία (Λουίτζι Πισίνο): Χούβιλερ, Νίντερμαν, Στόρκ, Ακαχόμεν (77' Ραϊσεβιτς), Ρούφενερ, Τσάκολι (46' Ρενοβάλες), Βάσοβιτς (77' Τουράν), Κορμπόν, Καμπάσι (57' Τάϊρι), Γκουίντο (16' Καζέζε), Φιλπίν.

Ελλάδα (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Μιχαηλίδης (46' Μπέρδος), Βυρσοκινός, Κοσίδης, Ελευθεριάδης, Ζουριδάκης (62' Μπαταούλας), Μύθου (75' Καραργύρης), Ντούγκα, Μόκρης, Ντάνι (62' Μαρκεζίνης), Σώκος (46' Τζαμαλής).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ