ΑΕΚ

Ιβάν ο σκόρερ, ο φίλος, ο μαχητής, ο εμψυχωτής!

Μπρέσεβιτς INTIME SPORTS

Για ακόμα ένα ματς, ο Κροάτης επιθετικός Ιβάν Μπρέτσεβιτς απέδειξε ότι είναι μία ιδιαιτέρως χρήσιμη μονάδα για την ΑΕΚ, έστω κι αν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα από συγκυρίες. Ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του με δύο γκολ!

Κάθε ομάδα έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαθέτουν όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία που καθιστούν έναν αθλητή όχι απλώς χρήσιμο αλλά και αγαπητό! Ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς είναι ένας κλασικός φορ περιοχής παλαιάς κοπής, βαρύς και όχι γρήγορος, όμως αποτελεσματικός και γνώστης της θέσης,

Ενδεχομένως στο ποδόσφαιρο περασμένων δεκαετιών να έκανε θραύση ακόμα και σε ελληνικές ομάδες που πρωταγωνιστούσαν σε τοπ επίπεδο. Ποιος ξεχνάει τις σεζόν που ο Βασίλης Δημητριάδης άγγιζε ή ξεπερνούσε τα 30 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα,έχοντας ως βασικό όπλο την αίσθηση του γκολ. Ούτε ο αγαπητός στους φίλους της ΑΕΚ «Μπιλ» ήταν ιδιαίτερα αλτικός, γρήγορος ή τεχνίτης. Προφανώς και λιγότερο δυνατός από τον θηριώδη Κροάτη.

Πολύτιμος σε πολλούς τομείς

Τρεις συμμετοχές και τρία γκολ… Αυτός είναι ο ως σήμερα απολογισμός του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με μόλις ένα γεμάτο ενενηντάλεπτο στο κοντέρ του, αυτό κόντρα στην Επισκοπή. Χρήσιμος, αποτελεσματικός, πάντα θετικός στο παιχνίδι του και μόνιμα «φτιαγμένος» με το ποδόσφαιρο και τη νίκη.

Απεχθάνεται το να χάνει και μοιράζεται το πάθος του με όλους σε στιγμές που η ομάδα χρειάζεται κάποιον να βάλει τις φωνές και να τραβήξει τους υπόλοιπους στην επίθεση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει σκοράρει στην ως σήμερα κιτρινόμαυρη καριέρα του τρία γκολ στα τελευταία λεπτά αγώνων, τα οποία χάρισαν ισάριθμες νίκες. Είναι λοιπόν και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Μόνιμα έτοιμος να μπει στο ματς και να βοηθήσει καθοριστικά!

Αυτός για τον οποίο ξεχωρίζει επίσης είναι ο χαρακτήρας του. Δεν υπάρχει άνθρωπος εντός των κιτρινόμαυρων αποδυτηρίων που να μην λατρεύει τον Μπρέτσεβιτς για την ποιότητά του ως άνθρωπος αλλά και τη θετική αύρα που χαρίζει απλόχερα. Είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας, καθόλου εγωιστής και συνάμα μεγάλος μαχητής ακόμα και όταν βρίσκεται στην ενδεκάδα από συγκυρίες, όπως χθες λόγω των τραυματισμών που έπληξαν τον Ντακόλ και τον Αραβίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ