ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλιάνο: "Δυνατό εμπόδιο οι φιναλίστ του Champions League, αλλά θα πάμε τους ζορίσουμε"

Ιταλιάνο: "Δυνατό εμπόδιο οι φιναλίστ του Champions League, αλλά θα πάμε τους ζορίσουμε"
@2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Η Φιορεντίνα είναι έτοιμη για τον πρώτο από τους δύο μεγάλους τελικούς που θα δώσει τη φετινή σεζόν, αυτό του Coppa Italia κόντρα στην Ίντερ και ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο υποσχέθηκε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ζημιά στην Ίντερ.

Στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα δεν εντυπωσιάζει και απόδειξη είναι η παρουσία της σχεδόν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (11η), όμως στα ματς Κυπέλλων οι βιόλα τα έχουν πάει εξαιρετικά, φτάνοντας μάλιστα σε δύο τελικούς: του Coppa Italia και του Conference League.

Σε περίπτωση που κατακτήσουν έστω ένα τρόπαιο θα εξασφαλίσουν θέση στο νέο Europa League, με τον Βιντσέσο Ιταλιάνο να δίνει μάλιστα το σύνθημα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (23/05) ενόψει της παρουσίας της ομάδας του στον τελικό του Coppa Italia, το βράδυ της Τετάρτης στο Ολίμπικο απέναντι στην Ίντερ.

"Είναι μεγάλη υπερηφάνεια για εμάς να βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας. Και δεν έχουμε ξεχάσει τον άλλο τελικό, που κάναμε επίσης ένα φανταστικό ταξίδι.

Έχουμε ένα δύσκολο εμπόδιο, τους φιναλίστ του Champions League, πηγαίνουμε όμως με ηρεμία για να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή.

Είναι δυνατοί αλλά και εμείς φτάσαμε ως εδώ και στόχος μας είναι να τους δυσκολέψουμε", τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Τοσκάνης, για να προσθέσει για την παρουσία του στον πάγκο την τελευταία διετία:

"Φέτος, είχαμε δύο στόχους: να βελτιωθούμε στο Coppa Italia κάτι που καταφέραμε και έπειτα να τιμήσουμε τη συμμετοχή μας στο Conference League Και να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Τώρα θέλουμε να βάλουμε τους αντιπάλους μας σε δύσκολη θέση. Αξίζουμε το τρόπαιο του Coppa Italia και θα παίξουμε για να το κάνουμε δικό μας.

Χρειάζεται να κάνουμε μία εμφάνιση υπέρβασης, όπως στη ρεβάνς με την Βασιλεία. Θέλω να δω στα μάτια των παικτών μου αυτό που είδα και απέναντι στην Βασιλεία, είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε απέναντι στην Ίντερ".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ