EURO

Euro 2020: Η Ιταλία θα συμμετάσχει με όλους τους παίκτες εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού

Από την αναμέτρηση της εθνικής Ιταλίας με την εθνική Ελλάδας
Από την αναμέτρηση της εθνικής Ιταλίας με την εθνική Ελλάδας AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, προκειμένου να είναι προστατευμένοι κατά την περίοδο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου θα έρθουν σε επαφή με πολλές ομάδες, ενώ θα ταξιδέψουν και σε διαφορετικές πόλεις.

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να εμβολιάσει όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει Euro 2020, όπως αναφέρει το "Gazzetta dello Sport".

Ο Ρομπέρτο Μανσίνι έχει δημιουργήσει μια λίστα με 30-35 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, καθώς θέλει να είναι προστατευμένες και οι εναλλακτικές περιπτώσεις της "σκουάντρα ατζούρα" σε περίπτωση που υπάρξουν απώλειες της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ.

Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν από Δευτέρα σε Ρώμη και Μιλάνο, δύο δηλαδή "εμβολιαστικά κέντρα". Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο διάλλειμα λόγω εθνικών ομάδων, οι Ιταλοί αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα, λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Photo Credits: © 2019 Alessandra Tarantino / Associated Press

TAGS EURO ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ