EURO

Ιταλία - Αγγλία: Με τον Ρετέγκι στην κορυφή οι ατζούρι, με Κέιν τα "τρία λιοντάρια"

Ιταλία - Αγγλία: Με τον Ρετέγκι στην κορυφή οι ατζούρι, με Κέιν τα "τρία λιοντάρια"
@2022 /HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έδωσε φανέλα βασικού στον Ματέο Ρετέγκι στο ντέρμπι της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στην Αγγλία, με τον φορ της Τίγκρε να κάνει ντεμπούτο στην εθνική Ιταλίας. Με Σακά-Κέιν-Γκρίλις μπροστά τα "λιοντάρια".

Μετά από την αναμέτρησή τους στον τελικό του Euro 2020 και τις δύο μάχες τους για το Nations League, Ιταλία και Αγγλία είναι έτοιμες για ένα νέο μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα του 3ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Με τους Ιμόμπιλε και Ρασπαντόρι να είναι στα πιτ λόγω τραυματισμού και τον Αντρέα Μπελότι να μην έχει ούτε ένα γκολ στη φετινή Serie A, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέλεξε για την κορυφή της επίθεσης τον Ματέο Ρετέγκι, με τον 23χρονο φορ της Τίγκρε (γεννημένος στην Αργεντινή) να κάνει ντεμπούτο με την σκουάντρα ατζούρα, ενώ στον αντίποδα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει στην κορυφή της γραμμής κρούσης τον Χάρι Κέιν, με τους Γκρίλις και Σακά να είναι τα στηρίγματά του.

Η ενδεκάδα της Ιταλίας: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Τολόι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι, Μπεράρντι, Ρετέγκι, Πελεγκρίνι

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο, Φίλιπς, Ράις, Μπέλιγχαμ, Σακά, Κέιν, Γκρίλις

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ