ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανία: Συμφώνησαν να γίνει με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου

Athletic Bilbao's Inaki Williams, right, jumps for the ball in front Valladolid's Mohammed Salisu before scoring his goal during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Valladolid at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's Inaki Williams, right, jumps for the ball in front Valladolid's Mohammed Salisu before scoring his goal during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Valladolid at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έκανε δεκτό το αίτημα των Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο ώστε ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία με κόσμο στις εξέδρες.

Δεκτό έκανε τελικά το αίτημα της Ρεάλ Σοθιεδάδ και της Μπιλμπάο για τη διεξαγωγή του τελικού του Copa del Rey με κόσμο η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Τα νέα έκαναν γνωστά οι δύο ομάδες οι οποίες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

"Οι πρόεδροι των Μπιλμπάο και Σοθιεδάδ, μετά από σύσκεψη με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, συμφώνησαν να ζητήσουν τη διεξαγωγή του τελικού με την παρουσία οπαδών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα συμφωνηθεί και από τις τρεις πλευρές" αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας η οποία μεταξύ άλλων τονίζει: "Το τρόπαιο με το μεγαλύτερο κύρος και παράδοση στο ισπανικό ποδόσφαιρο αξίζει έναν τελικό με κόσμο στις εξέδρες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η RFEF είναι ευγνώμων για την απόφαση που έλαβαν οι δύο σύλλογοι και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί ως μία επίσημη διοργάνωση στην κατάλληλη στιγμή, είτε μέσα στο 2020, είτε το 2021 και πριν από τον τελικό της επόμενης περιόδου".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ