ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ισπανία: Ο Μερίνο είναι καλά και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα

Ο Μικέλ Μερίνο της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αργεντινή για το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2020, Σαϊτάμα | Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
Ο Μικέλ Μερίνο της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αργεντινή για το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2020, Σαϊτάμα | Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 © 2021 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Μικέλ Μερίνο θα τεθεί στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε για την αναμέτρηση της Ισπανίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας την Πέμπτη, αφού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μικέλ Μερίνο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα την Πέμπτη (11/11, 21:45, Open TV & Cosmote 1HD, live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο αμυντικός μέσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ χτύπησε σε αστράγαλο και γόνατο του δεξιού ποδιού σε μία προσπάθεια να σουτάρει στο παιχνίδι κόντρα στην Οσασούνα, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποια ζημιά.

Ως εκ τούτου, θα βρίσκεται στις επιλογές του Λουίς Ενρίκε με την κατάστασή του να εξετάζεται μέρα με τη μέρα μέχρι την Πέμπτη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ