EURO 2024

Ισπανία: Ο Γκάβι υπέστη ρήξη χιαστού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας

Ισπανία: Ο Γκάβι υπέστη ρήξη χιαστού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

"Πύρρειος" αποδείχθηκε η νίκη της Ισπανίας επί της Γεωργίας, αφού ο Γκάβι τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Ο Γκάβι ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν και να χάσει ακόμα και το Euro 2024, αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου προκριματικού αγώνα της Ισπανίας κόντρα στη Γεωργία.

Η νίκη με 3-1 έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τη "φούρια ρόχα" που είχε προκριθεί ήδη, αφού ο 18χρονος κεντρικός μέσος βρέθηκε να σφαδάζει στο έδαφος στο 23ο λεπτό σε ανύποπτη φάση.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα επιχείρησε να κάνει ένα κοντρόλ με τον ώμο και να γυρίσει το σώμα του, όμως το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι και υπέστη ζημιά. Μάλιστα, από τις γκριμάτσες του έδειξε να αντιλαμβάνεται αμέσως ότι υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε ήδη την Μπαρτσελόνα ότι με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός είναι ρήξη χιαστού, όπως μεταφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκάβι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Φεράν Τόρες της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του τραυματία Γκάβι κόντρα στη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024 στο "Χοσέ Θορίγια", Βαγιαδολίδ | Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023
Ο Φεράν Τόρες της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του τραυματία Γκάβι κόντρα στη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024 στο "Χοσέ Θορίγια", Βαγιαδολίδ | Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 © 2023/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συμπαίκτης του σε εθνική ομάδα και "μπλαουγκράνα", Φεράν Τόρες, πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κρατώντας τη φανέλα του Γκάβι, ως ένδειξη συμπαράστασης.

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ