ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ισπανία - Γερμανία 6-0: Η πιο βαριά ήττα των "πάντσερ" σε επίσημο παιχνίδι

Αποσβολωμένοι οι Γερμανοί μετά τη συντριβή με 6-0 από την Ισπανία
Αποσβολωμένοι οι Γερμανοί μετά τη συντριβή με 6-0 από την Ισπανία AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Το βράδυ της Τρίτης (17/11/20) θα μείνει αξέχαστο στους Γερμανούς, οι οποίοι υπέστησαν την πιο βαριά ήττα της ιστορίας τους σε επίσημο παιχνίδι, το 6-0 από την Ισπανία στη Σεβίλλη για το Nations League.

Η Γερμανία συνετρίβη με 6-0 από την Ισπανία το βράδυ της Τρίτης (17/11) για το Nations League, αγώνας στον οποίο τα "πάντσερ" θα μπορούσαν κάλλιστα να χάσουν με μεγαλύτερο σκορ, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Η εικόνα τους ήταν αποκαρδιωτική και η ήττα ταπεινωτική.

Η φούρια ρόχα έγινε η πρώτη εθνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει βάλει έξι γκολ σε Γερμανούς και Αργεντινούς (6-1 στις 27 Μαρτίου 2018). Όσο για τα "πάντσερ", ήταν η μεγαλύτερη, η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της εθνικής σε επίσημο ματς. Και λέμε σε επίσημο, διότι στις 24 Μαΐου 1931, η Αυστρία την είχε νικήσει με 6-0 σε φιλικό στο Βερολίνο.

Η "νατσιονάλμανσαφτ" είχε να δεχτεί έξι γκολ σε ένα παιχνίδι από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958, όταν ηττήθηκε 6-3 από τη Γαλλία), ενώ ο Μάνουελ Νόιερ δέχτηκε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ