ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία - Γεωργία 4-0: Οι Ίβηρες ξέσπασαν και πήραν κεφάλι στη βαθμολογία

Ο Πάμπλο Σαράμπια της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γεωργία για το 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Νουέβο Εστάδιο Βιβέρο", Μπανταχόθ | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πάμπλο Σαράμπια της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γεωργία για το 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Νουέβο Εστάδιο Βιβέρο", Μπανταχόθ | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Ισπανία επιβλήθηκε με 4-0 της Γεωργίας για την 5η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και ανέκτησε την κορυφή στη βαθμολογία.

Η Ισπανία έφτασε σε μία πολύ άνετη νίκη με αντίπαλο τη Γεωργία στο Μπανταχόθ για την 5η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Το τελικό 4-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με τη "φούρια ρόχα" να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από την ήττα της από τη Σουηδία προ ημερών.

Μόλις στο 14ο λεπτό, ο Χοσέ Γκαγιά με σουτ εκτός περιοχής και τύχη άνοιξε το σκορ. Το παιχνίδι ήταν σχεδόν μόνιμα στο γήπεδο των Γεωργιανών, που σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να απαντήσουν. Μάλιστα, στο 25' ο Κάρλος Σολέρ έκανε το 2-0, ενώ η Ισπανία έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στην εστία λίγο αργότερα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ο Φεράν Τόρες, πάντως, έκλεισε το ημίχρονο με γκολ και στο 2ο μέρος ανέλαβε δράση ο Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα. Η προσπάθεια στις καθυστερήσεις δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ κι έτσι το τελικό αποτέλεσμα έμεινε στο 4-0.

Ο Λουίς Ενρίκε χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια της Ισπανίας και έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους σε γενικές γραμμές.

Η επόμενη αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ