ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία - Αλβανία 2-1: Ήταν καλύτερη αλλά πανηγύρισε στο τέλος

Ο Φεράν Τόρες της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αλβανία σε φιλικό στο "Κορνεγιά ελ Πρατ", Βαρκελώνη | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
Ο Φεράν Τόρες της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αλβανία σε φιλικό στο "Κορνεγιά ελ Πρατ", Βαρκελώνη | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 AP

Η Ισπανία κυριάρχησε, αλλά τελικά πήρε μία δύσκολη φιλική νίκη με 2-1 επί της Αλβανίας στη Βαρκελώνη. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Αίσια κατάληξη είχε η φιλική αναμέτρηση με την Αλβανία για την Ισπανία, η οποία επικράτησε με 2-1 στο "Κορνεγιά ελ Πρατ" και ο Λουίς Ενρίκε έβγαλε συμπεράσματα για ορισμένους παίκτες.

Η "φούρια ρόχα" ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, έστω κι αν στην εστία της είχε έναν πρωτοεμφανιζόμενο τερματοφύλακα, τον Νταβίδ Ράγια της Μπρέντφορντ.

Ο Ετρίτ Μπερίσα είχε πολλή δουλειά για τους Αλβανούς και την έκανε καλά μέχρι το 75ο λεπτό, όταν ο Φεράν Τόρες τον πρόλαβε στο τετ α τετ κι έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, σε μια ανύποπτη φάση, ο Πάου Τόρες επιχείρησε να δώσει με το κεφάλι στον τερματοφύλακά του, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο κεφάλι του Μίρτο Ουζούνι και με την πρώτη τελική προς την εστία, η Αλβανία ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ισπανία δεν είχε πει την τελευταία λέξη και στο 89' ο Ντάνι Όλμο έφτασε τα τέσσερα γκολ με το εθνόσημο στο στήθος, δίνοντας τη νίκη στη χώρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ