STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στην ΑΕΛ ο Αντωνίου

Λεβαδειακός, ΑΕΛ Eurokinissi Sports

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ ο Σωτήρης Αντωνίου, έστω και αν επρόκειτο για φιλικό, είδε την ομάδα του να μένει στο εκτός έδρας 2-2 με τον Λεβαδειακό, σε φιλικό ματς που έγινε το Σάββατο (17/3).

Ελλείψει επίσημων υποχρεώσεων, Λεβαδειακός και ΑΕΛ τέθηκαν αντιμέτωποι το Σάββατο (17/3) σε φιλικό που έγινε στη Βοιωτία. Η αναμέτρηση, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Σωτηρίου Αντωνίου στον πάγκο των “βυσσινί”, ολοκληρώθηκε στο 2-2. Ο Ντέλετιτς στο 40′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Οι “πράσινοι” κατόρθωσαν να σημειώσουν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος με τους Καθάριο και Νίκα, ενώ η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 75′ σε 2-2 με τον Ναζλίδη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα του β μέρους: Σωτηρίου, Καραχάλιος, Τριποτσέρης, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Καλτσάς, Ομπιόρα, Καθάριος, Σαβαντογκό, Μπελγκαζουανί, Νίκας.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μόρας (80′ Καρατάσιος), Ζίζιτς (65′ Γκόικοβιτς), Μασούρας (65′ Μακρής), Μλαντένοβιτς (75′ Λυκούργος), Λαγός, Φατιόν (75′ Μπάλλας), Μιλοσάβλεβιτς (46′ Ναζλίδης), Ντέλετιτς (82′ Δερμιτζάκης), Κρίζμαν.

Δεν αγωνίστηκαν οι: Σαφαρίκας και Σουλούκος, ενώ εκτός ήταν επίσης οι Γκόλιας, Γουάλας, Περόνε, Γουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Αγκάνοβιτς και Λεοζίνιο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ