ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήρθε για να... φύγει ο Μίκιτς

Ήρθε για να... φύγει ο Μίκιτς
Μίκιτς

Ο Νίκολα Μίκιτς πήγε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών στην Καλλονή, αλλά έγινε ήδη αναντικατάστατος. Πώς κατέληξε στην ομάδα της Λέσβου και η κατά τα φαινόμενα αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν.

Στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Νίκολα Μίκιτς της Καλλονής ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Ο Σέρβος αμυντικός απέδειξε σε ένα ακόμα ματς την ποιότητά του, αγωνιζόμενος αρχικά ως δεξιός μπακ και ακολούθως ως κεντρικός αμυντικός.

Στο ξεκίνημα του αγώνα τού ανατέθηκε να περιορίσει τον Κενάν Μπαργκάν από τη δεξιά πλευρά, όταν ωστόσο τραυματίστηκε ο Βαλλιός, ο Νίκος Καραγεωργίου τον πέρασε στα στόπερ. Και εκεί ήταν ανίκητος. Έβγαινε πρώτος στις μονομαχίες και μαζί με τον Αναστασιάδη εξουδετέρωσαν τα ατού της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής κατέληξε την τελευταία στιγμή στην ΑΕΛΚ, παρότι κάλλιστα θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό. Αφού δεν συμφώνησε με την ομάδα που ήθελε εξ' αρχής, βρέθηκε ξαφνικά χωρίς ποδοσφαιρική στέγη και η Καλλονή τον έκανε δικό της.

Ο ίδιος σκέφτηκε ότι δεν θα μείνει ανενεργός με τη μεταγραφή στην ομάδα της Λέσβου, ενώ θα άνοιγε και την... πόρτα του σε ένα πρωτάθλημα που δεν είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν. Εκτός απροόπτου ο 31 ετών αμυντικός θα αποχωρήσει από την Καλλονή στο τέλος της σεζόν, δίχως να είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την Ελλάδα.

* Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15/2) δεν ακολούθησαν οι Βαλιός, Ούκα και Στρατηλάτης που θα υποβληθούν σε μαγνητική για πρόβλημα στον προσαγωγό, στον τετρακέφαλο και στο χέρι (καρπό) αντίστοιχα. Αντίθετα σε ρυθμούς προπόνησης επανήλθε ο Μάρκο Μπλάζιτς. Επόμενο ματς για την Καλλονή αυτό με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ