ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηρεμία και ξεκούραση πριν τα… δύσκολα

INTIME SPORTS

Μετά από την πρώτη τους κουραστική εβδομάδα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράζονται αφού τα δύσκολα πλησιάζουν. Το πρόγραμμα και οι κίνδυνοι.

Η πρώτη καυτή και αγωνιστική εβδομάδα της φετινής σεζόν, τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά ήρθε η ήττα από την Μαρσέιγ και στην συνέχεια η αγχωτική νίκη επί της Skoda Ξάνθης.

Οι Πειραιώτες, από ‘κει που είχαν την ηρεμία τους και δεν είχαν δώσει κανένα επίσημο ματς, έπεσαν αμέσως στα βαθιά και παραλίγο να πνιγούν. Αν η Ξάνθη έφευγε με βαθμό ή βαθμούς από το Φάληρο, τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα.

Μετά λοιπόν την πρώτη κρυάδα της περασμένης εβδομάδας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και να προετοιμαστούν για τις νέες δυσκολίες που έχουν μπροστά τους.

Την Δευτέρα, ο Ισπανός έδωσε ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 19:00, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη (Σάββατο 24/9, 19:30).

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κι αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό, δείτε την απόδοση των Κρητικών στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Μπορεί να έχασαν, όμως δεν παραδόθηκαν άνευ όρων. Και μην ξεχνάτε πως το Σάββατο θα παίζουν στην έδρα τους.

Τα δύσκολα πάντως δεν σταματούν εκεί, αφού την επόμενη Τετάρτη ακολουθεί το παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ και καταλαβαίνετε πως η προετοιμασία αυτής της εβδομάδας θα αφιερωθεί στον Εργοτέλη, όμως θα έχει και ένα άρωμα… Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ