SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - Ξάνθη 1-0: Ο "γηραιός" ψαλίδισε τις ελπίδες των Ακριτών για άνοδο

Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν στη διάρκεια της σεζόν 2021 -22
Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν στη διάρκεια της σεζόν 2021 -22 IN TIME SPORTS

Ο Ηρακλής με γκολ του Ματίας Τόμας επικράτησε 1-0 της Ξάνθης σε εξ αναβολής αναμέτρηση και ψαλίδισε τις ελπίδες των Ακριτών στη μάχη της ανόδου.

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με την Ξάνθη επικρατώντας 1-0 με γκολ του Ματίας Τόμας με εκτέλεση πέναλτι στο 10' του αγώνα.

Μια νίκη που ανέβασε το "γηραιό" στην 5η θέση και την ίδια ώρα ψαλίδισε τις πιθανότητες των Ακριτών για άνοδο στην Super League καθώς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Βέροιας και να μειώσει τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στην πρώτη φάση της αναμέτρησης και μετά από ωραία επίθεση και ανάπτυξη από την άμυνα τους έως την περιοχή της Ξάνθης με τον Πήλιο να δέχεται το μαρκάρισμα από τον Δεληγιαννίδη. Ο Ματίας Τόμας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Γιακουμή για το 1-0 του αγώνα.

Ο Ηρακλής που ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος και μετά απ' αυτή τη νίκη έφτασε την 5η θέση με 29 βαθμούς. Ενώ η Ξάνθη που έμεινε για τρίτο σερί ματς στο μηδέν παραμένει στην 3η θέση με 34 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πήλιος, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα, Τόμας, Κάκκο, Καρτσαμπάς.

ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Γιακουμής, Πολίμος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιςο, Γκόμες, Δόρης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά, Γκάβριτς, Διαμαντόπουλος.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΑΝΘΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ