SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - Βέροια 1-1: Οι Ημαθιώτες έφυγαν όρθιοι με Φασίδη από το Καυτανζόγλειο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Βέροια
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Βέροια EUROKINISSI

Ηρακλής και Βέροια πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) για την έκτη αγωνιστική της Super League 2. Οι Γιουμπιτάνα και Φασίδης χρίστηκαν σκόρερ των δύο ομάδων.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής για τον Α' όμιλο της Super League 2 ξεκίνησε με τη μονομαχία ανάμεσα σε Ηρακλή και Βέροια στο Καυτανζόγλειο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ο Γηραιός προηγήθηκε στο 29ο λεπτό χάρη στον Ντένζελ Γιουμπιτάνα. Ο Βραζιλιάνος δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε, όμως ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Ημαθίας απάντησε νωρίς στο δεύτερο μέρος. Ο Φασίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, πιάνοντας στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ηρακλής με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους πέντε βαθμούς, ενώ η Βέροια έχει δύο περισσότερους. Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν με υπηρεσιακούς τεχνικούς στο συγκεκριμένο ματς. Ο "Γηραιός" με τον Τάσο Κατσαμπή που είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας και η Βέροια με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Κώστα Ανυφαντάκη.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης).

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του Α' ομίλου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

  • Ηρακλής - Βέροια 1-1

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

  • Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας
  • Νίκη Βόλου - Διαγόρας
  • ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής Λάρισας
  • Πανσερραϊκός - Μακεδονικός
  • Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΛ
  • Θεσπρωτός - Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β'

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

  1. ΠΑΟΚ Β' 13
  2. ΑΕΛ 12
  3. Μακεδονικός 10
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
  5. Απόλλων Λάρισας 9
  6. Παναθηναϊκός Β' 8
  7. Πανσερραϊκός 7
  8. Βέροια 7
  9. Διαγόρας 6
  10. Ηρακλής 5
  11. Νίκη Βόλου 4
  12. Αλμωπός Αριδαίας 3
  13. Θεσπρωτός 3
  14. Απόλλων Πόντου 3
  15. Ηρακλής Λάρισας 0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ