ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Τι ψάχνει ο Γηραιός στο μεταγραφικό παζάρι για να κλείσει το ρόστερ του

INTIME SPORTS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τέσσερις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, είναι αυτές που αναζητεί ο Ηρακλής, με τον Βάλτερ Ματσάρι και τους ανθρώπους της ομάδας να μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ηρακλής έχει πραγματοποιήσει 17 προσθήκες, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις στις οποίες ο Ηρακλής θέλει να ενισχυθεί πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, μιας και πρόκειται για μια θέση στην οποία ο Ματσάρι θέλει να προσθέσει ακόμη μία ποιοτική λύση, με χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει.

Παράλληλα, αναζητείται ένας ποδοσφαιριστής για τη δεξιά πλευρά, με τον Ηρακλή να εξετάζει λύση που μπορεί να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ-χαφ και να δώσει περισσότερες επιλογές στον Ιταλό τεχνικό από τη στιγμή που επιλέγει σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα.

Ιδιαίτερο βάρος, φυσικά, πέφτει και στην επίθεση. Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού, καθώς ο Ηρακλής θέλει να προσθέσει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα, έχοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψει και τέταρτη κίνηση, ανάλογα με τις ανάγκες που θα διαπιστωθούν στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας και φαίνεται πως εξετάζεται μία επιπλέον προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Η αποστολή του Ηρακλή επιστρέφει σήμερα (7/8) το απόγευμα στην Ελλάδα, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στην Ιταλία, και πλέον αρχίζει το τρίτο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο χρόνος πιέζει, καθώς τη Δευτέρα (17/8) οι Κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Βόλο στο γήπεδο των Σερρών για το Κύπελλο Ελλάδας Superbet, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Ματσάρι θέλει την ομάδα του έτοιμη αγωνιστικά, γνωρίζοντας παράλληλα πως οι τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό και τις τελικές επιλογές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ