ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Συνάντηση Μονεμβασιώτη με Ματσάρι, εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τον Γηραιό

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να έχουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη (20/9) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, και ο τεχνικός του Γηραιού, Βάλτερ Ματσάρι, με τους δύο άνδρες να αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος της ομάδας.

Οι χθεσινές δηλώσεις και τα παράπονα του Βάλτερ Ματσάρι σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ηρακλή δημιούργησαν αρκετή συζήτηση και αποτέλεσαν έναν ακόμη λόγο ώστε οι δύο πλευρές να έχουν μια κατ’ ιδίαν συζήτηση, προκειμένου να μπουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει και να ξεκαθαρίσει κάθε σημείο.

Η συζήτηση θα αφορά συνολικά την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τον σχεδιασμό που έχει γίνει, τις ανάγκες που υπάρχουν και φυσικά την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, με δεδομένο πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Γηραιός έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής έξι βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, έχοντας μάλιστα δώσει όλες τις αναμετρήσεις μακριά από την έδρα του. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα στοιχείο που αναμένεται επίσης να συζητηθεί, καθώς στον Ηρακλή υπάρχει η προσδοκία πως μετά τη διακοπή και με την επιστροφή της ομάδας στο Καυτανζόγλειο η εικόνα θα είναι ακόμη καλύτερη.

Μονεμβασιώτης και Ματσάρι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα αφορούν την ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ