SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 1-0: Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο γηραιός

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 1-0: Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο γηραιός
INTIME SPORTS

Με τον Γιουμπιτάνα να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 5' ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ Β και μείωσε τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς.

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ Β' και μείωσε τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς.

Ο γηραιός άνοιξε το σκορ μόλις στο 5', όταν ο Βιτλής έκανε τη σέντρα και ο Γιουμπιτάνα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει δίχως με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει να βρει τα πατήματά του.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για σκληρό μαρκάρισμα του Κωστούλα πάνω στον Τασιούρα στο 25' ζητώντας κόκκινη κάρτα με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έγινε περισσότερο απειλητικός αλλά και πάλι δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη απειλή στην εστία του Βελίδη. Μάλιστα ο Δικέφαλος έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις με τον Τασιούρα να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης, Σίλβα, Τότσκα (71' Κουντουριώτης), Τόμας, Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα.

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμλενος, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (32' Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Γιαξής, Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Σπυρίδης (46' Τζίμας), Σπυράκος (63' Σμυρλής), Μπράντονιτς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

  • Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

  • Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 1-0

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας
  • Πανσερραϊκός - Ηρακλής Λάρισας
  • Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου
  • Βέροια - Απόλλων Πόντου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

  • Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΑΕΛ

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ