SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - Διαγόρας 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τον "Γηραιό"

Ηρακλής - Διαγόρας 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τον "Γηραιό"
Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Διαγόρα INTIME

Ο Ηρακλής πέτυχε δύο γκολ με τους Άλεξιτς και Γιουμπιτάνα, ο Διαγόρας μείωσε στο 89' με τον Μαγκάκη, με τον Γηραιό να πανηγυρίζει στο τέλος με 2-1. Έφτασε στους 14 βαθμούς ο "Γηραιός".

Με τη μονομαχία του Ηρακλή με τον Διαγόρα έκλεισε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον "Γηραιό" να επικρατεί στο Καυτανζόγλειο με 2-0, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ χάρη στην κεφαλιά του Άλεξιτς στο 35ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση του Ματίας Τομάς. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να σκοράρει με την όμορφη ενέργεια του Γιουμπιτάνα στο 48ο λεπτό.

Ο Ηρακλής είχε υπό τον έλεγχό το ματς, όμως στο φινάλε ο Διαγόρας κατάφερε να μειώσει στο σκορ με το ένα ωραίο βολέ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Μπούμπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρια και ο Πλαβράκης στη συνέχεια απομάκρυνε.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής έπιασε τους 14 βαθμούς και τον Μακεδονικό, ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε στους 13 βαθμούς.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης (87′ Σγουρής), Δόρης (59′ Σίλβα), Τότσκα (59′ Μελούνοβιτς), Τομάς (87′ Κουντουριώτης), Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα (76′ Παπαστεριανός).

Διαγόρας: Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (59′ Γκρόζντανιτς), Πετράκης (53′ Βουργουντζής), Καραμάνης, Μανιώτης, Παραστατίδης (66′ Παραστατίδης), Παπαϊωάννου (66′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Μουμπάραγκ, Σταμένκοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

  • Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
  • Παναθηναϊκός Β' - Απόλλων Πόντου 0-0
  • Αλμωπός - Ηρακλής Λάρισας 0-0
  • Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β' 0-1
  • Απόλλων Λάρισας - Νίκη 1-4
  • Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-3
  • Ηρακλής - Διαγόρας 2-1
  • Ρεπό: Βέροια
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ