Υποψήφιος για τον πάγκο της Πάρμα ο Μαρέσκα

Στη λίστα των υποψηφίων της Πάρμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της μπήκε και ο προπονητής της Κ23 της Μάντσεστερ Σίτι, Έντσο Μαρέσκα.
Η Πάρμα δεν κατάφερε να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου και μπήκε στο τρένο που την οδηγεί στην Serie B, ωστόσο δεν είναι αποφασισμένη να μείνει για καιρό εκεί και αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για γρήγορη επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία.
Όπως μάλιστα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, στο στόχαστρο των κροτσάτι έχει μπει ένας άνθρωπος που έχει τρέξει ατελείωτα χιλιόμετρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρετεί την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά από την άκρη του πάγκου.
Αυτός είναι ο -άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού– Έντσο Μαρέσκα, που εργάζεται στην Κ23 της Μάντσεστερ Σίτι, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως τον παρακολουθεί και η Σαμπντόρια (αναζητεί προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ρανιέρι) καθώς και η ισπανική Ζιρόνα.
Photo Credits: @ 2012 Carlo Baroncini/Associated Press