Υπολογίζει σε όλους ο Σα Πίντο

INTIME SPORTS
Ο Σα Πίντο προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του Λαμπρόπουλου.
Σε φουλ ρυθμούς και με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το παρών, πλην του τραυματία Λαμπρόπουλου, συνεχίστηκε και την Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον ημιτελικό της Τετάρτης απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη στις 11.30πμ.
Σε ότι έχει να κάνει με το ματς της Τετάρτης το γήπεδο του ΟΦΗ αναμένεται κατάμεστο και ήδη 8.500 εισιτήρια έχουν κάνει φτερά ενώ η προπώληση θα συνεχιστεί. Την Τετάρτη δεν θα πέφτει καρφίτσα στο “Γεντιί Κουλέ” με τον κόσμο των γηπεδούχων να αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας του ΟΦΗ.