Υπογράφει στην Μπενφίκα ο Λέμα

Cristian Lema of Argentina's Belgrano, top, fights for the ball with Alan Santos of Brazil's Coritiba during a Copa Sudamericana soccer match in Cordoba, Argentina, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Nicolas Aguilera)
AP Photo/Nicolas Aguilera
Ο Κριστιάν Λέμα, που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, είναι πολύ στη μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Ο Αργεντινός ταξιδεύει στη Λισσαβώνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.
Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύτηκε για αρκετό καιρό με τον Κριστιάν Λέμα, αλλά ο Αργεντινός στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα που αποσπά την υπογραφή του 28χρονου Αργεντινού, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στη Λισσαβώνα για να υπογράψει στους “αετούς”.
Ο Λατινοαμερικανός, που αγωνιζόταν τελευταία στη Μπελγράνο, αναμένεται να περάσει από εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο Λέμα έπαιξε σε 22 ματς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ.
AP Photo/Nicolas Aguilera