PREMIER LEAGUE

Υπογράφει στη Σουόνσι ο Γκουιντολίν

Η Σουόνσι φαίνεται πως βρήκε προπονητή, έστω και μέχρι το καλοκαίρι, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν θα τη Δευτέρα στην Ουαλία και την Τρίτη (19/1) θα υπογράψει με τους "κύκνους".

Ως λύση έκτακτης ανάγκης μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή του Φραντσέσκο Γκουιντολίν από τη διοίκηση της Σουόνσι καθώς βρίσκεται χωρίς προπονητή από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Μετά την απομάκρυνση του Γκάρι Μονκ από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι στις 9 Δεκεμβρίου οι “κύκνοι” αναζητούν στην αγορά την καλύτερη δυνατή επιλογή. Περνούσε όμως ο χρόνος και έτσι προσέφυγαν στην επιλογή του Άλαν Κέρτις, ο οποίος ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Μονκ.

Η Σουόνσι όμως στα χέρια του Κέρτις περνάει κρίση καθώς έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Όξφορντ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ουαλικής ομάδας, Χιου Τζένκινς, αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας στην Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Ο Ιταλός θα βρεθεί σήμερα (181) στην Ουαλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Σουόνσι με τη Γουότφορντ και, αν όλα πάνε καλά αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με την Έβερτον την Κυριακή (24/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ