ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΗΠΑ - Μεξικό 3-0: Τέσσερις κόκκινες κάρτες και ομοφοβικό σύνθημα στις εξέδρες

Συμπλοκή στο ΗΠΑ - Μεξικό
Συμπλοκή στο ΗΠΑ - Μεξικό 2023 AP PHOTO/JOHN LOCHER

Οι ΗΠΑ νίκησαν το Μεξικό με 3-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του Nations League του CONCACAF σ' ένα παιχνίδι το οποίο μετατράπηκε σε ροντέο.

Οι ΗΠΑ επικράτησαν 3-0 του Μεξικού και προκρίθηκαν στον τελικό του CONCACAF Nations League. Ο Κρίστιαν Πούλισικ σκόραρε στο 37' και στο 46', με τον Ρικάρντο Πέπι να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στον 78ο λεπτό.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη μεγάλη έντασή του. Στο 69' ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Σέζαρ Μόντες, αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ. Δύο λεπτά αργότερα είδε κόκκινη και ο ΜακΚένι, όταν έπιασε από τον λαιμό αντίπαλό του.

Στο 85' απευθείας κόκκινη είδαν και οι Σερζίνιο Ντεστ και Ζεράρδο Αρτεάγκα, όταν είχαν μεταξύ τους συμπλοκή. Ωστόσο, τα απρόοπτα και δυσάρεστα συνεχίστηκαν.

Στο 90' ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το ματς για ομοφοβικό σύνθημα που ακουγόταν από τις κερκίδες. Ο αγώνας έπειτα από λίγο συνεχίστηκε, όπως όμως και το συγκεκριμένο σύνθημα. Έτσι, ο διαιτητής σφύριξε τη λίστα τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Βέβαια, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του CBS, Νίκο Κάντορ, το ματς ολοκληρώθηκε "κατά την κρίση" του διαιτητή και όχι εξαιτίας του συνθήματος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ