STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Βόλος 2-2: Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με την ισοπαλία επιστρέφοντας από το 2-0

Ο Φαν Βερτ πανηγυρίζει γκολ του στο Ιωνικός - Βόλος
Ο Φαν Βερτ πανηγυρίζει γκολ του στο Ιωνικός - Βόλος EUROKINISSI

Ο Βόλος έφυγε με την ισοπαλία από τη Νίκαια, καθώς επέστρεψε από το 2-0 του Ιωνικού ισοφαρίζοντας σε 2-2 μόλις σε έξι λεπτά. Ο Μάντζης πέτυχε τα γκολ των γηπεδούχων (3', 52') απάντησαν οι Φερνάντες (65') και Φαν Βερτ (71').

Τέσσερα γκολ είχε το παιχνίδι στη Νίκαια. Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Τι κι αν οι Θεσσαλοί έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφεραν να επιστρέψουν.

Ο Βασίλης Μάντζης πέτυχε τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 3' και στο 52'. Ο Βόλος, όμως μείωσε με τον Φερνάντες στο 65', ενώ ο Φαν Βερτ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Βόλος παραμένει στην 10η θέση με 31 πόντους, ενώ ακολουθεί ο Ιωνικός με έναν βαθμό λιγότερο.

Ο Μάντζης έβαλε από νωρίς μπροστά τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε από νωρίς να προηγηθεί. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά, νίκησε τους πάντες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, με ένα καλό σουτ του Ντάλσιο στο 7' να περνάει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι και ο Λένις στο 11' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν σε θέση τετ α τετ. Ο Βόλος προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του μετά το 15λεπτο, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 18' άπαντες πάγωσαν, όταν ο Ρομέρο έχασε τις αισθήσεις του μετά από μία εναέρια διεκδίκηση. Έπειτα από λίγα λεπτά σηκώθηκε, αποχώρησε με φορείο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Στην επανέναρξη το παιχνίδι ήταν κάπως παγωμένο. Ο Βόλος προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, αλλά ο Ιωνικός εξακολουθούσε να βρίσκει χώρους, ενώ στο 38' απείλησε ξανά με τον Λένις και με τον Μύγα στο 43'. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ.

Μέσα σε έξι λεπτά ο Βόλος απάντησε στο δεύτερο γκολ του Μάντζη

Ο Ιωνικός κατάφερε να κάνει το 2-0 νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 52ο λεπτό, ο Ο Άοσμαν από τα αριστερά της περιοχής, έστρωσε την μπάλα στον Μάντζη και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Βόλου. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είναι απειλητικοί και είχαν νέα καλή στιγμή με κεφαλιά του σκόρερ στο 55ο λεπτό.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Βόλος ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε ευκαιρία στο 58ο λεπτό με κεφαλιά του Γκιουλέν, που απέκρουσε δύσκολα ο Χουτεσιώτης. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν από μακριά και μάλιστα πέτυχαν τη μείωση. Ο Πάολο Φερνάντες έκανε το σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χουτεσιώτη.

Οι Βολιώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν πλήρως το παιχνίδι. Στο 70' έδωσε πέναλτι για χέρι του Μύγα, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, έπειτα από προσπάθεια του Βόλου από τα αριστερά. Ο Φαν Βερτ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 86ο λεπτό ο Βόλος είχε την ευκαιρία να πετύχει την ανατροπή. Οι Θεσσαλοί κυκλοφόρησαν ωραία, ο Φαν Βερτ από τα δεξιά της περιοχής βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Έτσι, μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Οι αρχικές ενδεκάδες

Η βαθμολογία των playouts έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. ΟΦΗ 40
  2. Αστέρας 39
  3. Παναιτωλικός 32
  4. Βόλος 31
  5. Ιωνικός 30
  6. Ατρόμητος 27
  7. Λαμία 21
  8. Απόλλων Σμύρνης 16
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ