ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: "Σοβαρά διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας"

Η φάση στο 45' του Παναθηναϊκός Β' - Ιωνικός με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι
Η φάση στο 45' του Παναθηναϊκός Β' - Ιωνικός με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι PRINT SCREEN

Ο Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση την οποία συνοδεύει και από βίντεο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β' και στο οποίο παραθέτει τρεις φάσεις στις οποίς ζητάει πέναλτι.

Για σοβαρά διαιτητικά λάθη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β' κάνει λόγο ο Ιωνικός σε ανακοίνωση του με την διοίκηση της ομάδας να κάνει λόγο για σοβαρά διαιτητικά λάθη και να ζητάει τρία πέναλτι.

Μια ανακοίνωση που συνοδεύει και με βίντεο ενώ σημειώνει πως και ο ίδιος ο διαιτητής παραδέχτηκε τα λάθη του μετά το τέλος του αγώνα.

"Η ΠΑΕ Ιωνικός παραθέτει οπτικό υλικό, από τα σοβαρά διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Προς πρόεδρο & Μέλη ΚΕΔ,

Υπόψην κ. Σταύρου Μάνταλου,

Με μεγάλη μας λύπη γίναμε ξανά θεατές στο ίδιο έργο. Διαβιβάζουμε οπτικό υλικό με τις ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ σε βάρος της ομάδας μας, στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Λάθη τα οποία ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μανδαλενάκης, παραδέχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στον Εκπρόσωπο της ομαδας μας Βαγγέλη Σουφλέρη , παρουσία του παρατηρητή αγώνα κ. Βαπόρη.

Παραθέτουμε λοιπόν τα παρακάτω βίντεο και ζητάμε για ακόμη μια φορά ίση αντιμετώπιση με όλες τις ομάδες".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ