ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μαχαιρας

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας
Ο Θεοδόσης Μαχαίρας INTIME

Άσχημα νέα για τον Θεοδόση Μαχαίρα, με τον Ιωνικό να ανακοινώνει ότι ο νεαρός επιθετικός - που αγωνιζόταν δανεικός στην ομάδα από την ΑΕΚ - υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξιό γόνατο.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας (21 χρονών, 1.79 μέτρα) στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξιό γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό του Ιωνικού με τον Πανιώνιο, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε να αποκαλύπτουν το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Μαχαίρας θα υποβληθεί σε επέμβαση και ακολούθως θα ξεκινήσει την αποκατάστασή του.

Ο 21χρονος επιθετικός είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στον Ιωνικό με την προοπτική να έχει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ιωνικού για τον τραυματισμό του Μαχαίρα:

"Ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θεοδόσης Μαχαίρας, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο Θεοδόσης Μαχαίρας από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Τα επόμενα βήματα είναι η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής και ακολούθως θα υπάρξει η αποκατάσταση του.

Θεοδόση μείνε δυνατός, είμαστε δίπλα σου!"

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ