STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα αύξησε το προβάδισμα του Δικεφάλου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής

Ιωνικός - ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα αύξησε το προβάδισμα του Δικεφάλου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE

Ο ΠΑΟΚ πήρε φόρα μετά το γκολ του Φιλίπε Σοάρες στο 27' και επτά λεπτά αργότερα έκανε δύο τα γκολ του, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να χρίζεται σκόρερ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το οποίο κεραυνοβόλησε τον Χουτεσιώτη.

Το πρώτο 20λεπτο στην Νεάπολη βρήκε τον Ιωνικό να κοντράρει τον ΠΑΟΚ όμως όσο η ώρα περνούσε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιρνε τον έλεγχο, και το φινάλε του πρώτου μέρους την βρήκε να προηγείται δίκαια με δύο γκολ διαφορά.

Το σκορ για τους Θεσσαλονικείς άνοιξε στο 27' ο Φιλίπε Σοάρες που αξιοποίησε εντυπωσιακό συνδυασμό των Κωνσταντέλια και Ράφα Σοάρες και ασίστ του δεύτερου, για να έρθει το 2-ο για τον Δικέφαλο μέσα σε λίγα λεπτά.

Για την ακρίβεια στο 34ο λεπτό, με τον Κωνσταντέλια να συμμετέχει και σε αυτό το γκολ. Αυτή τη φορά σταμάτησε τη μπάλα στην προσπάθεια του Τσιγκρίνσκι να την προωθήσει από την περιοχή του και ο Νέλσον Ολιβέιρα έγινε κάτοχός της, με τον Πορτογάλο να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής και να την στέλνει "συστημένη" στην αριστερή γωνία της εστίας του Χουτεσιώτη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ