STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Παναιτωλικός 1-2: Ήρεμη στα playouts η ομάδα του Αγρινίου

Ο Καρέλης πανηγυρίζει το γκολ του στο Ιωνικός - Παναιτωλικός | 6 Μαρτίου 2022
Ο Καρέλης πανηγυρίζει το γκολ του στο Ιωνικός - Παναιτωλικός | 6 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας τον Ιωνικό και θα μπει στα playouts με απόσταση ασφαλείας.

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής ο Παναιτωλικός, αυτή τη φορά επί του Ιωνικού με 2-1 στη Νίκαια με το γκολ του Κορνέλιους στο 90+1' της αναμέτρησης να δίνει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Με την ομάδα του Αγρινίου να μπαίνει ήρεμη στα playouts καθώς έχει μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ουσιαστικά ο πρώτος στόχος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου που ήταν η εύκολη παραμονή επετεύχθη και μάλιστα με ωραίο ποδόσφαιρο στη διάρκεια της σεζόν.

Από την άλλη ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα βαθμό, τον είχε στα χέρια της μέχρι το 90+1' και να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λαμίας και του Ατρόμητου και να ξεφύγει ενόψει των playouts στα οποία θα πάρει μέρος με στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές στην αναμέτρηση με σουτ εντός και εκτός περιοχής αλλά χωρίς να βρουν εστία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί καθώς αν και είχαν λιγότερες τελικές, αυτές ήταν καλύτερες με αποτέλεσμα να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν τη νίκη.

Το 0-1 για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήρθε στο 33' της αναμέτρησης όταν σε σέντρα του Μεντόζα από τα αριστερά ο Καρέλης έκανε το βολ πλανέ μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να πετύχουν ένα τέρμα και να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν το κατάφεραν.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Ιωνικός μπήκε ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πίεσε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 81' με πλασέ του Λένις από κοντά μετά από κλέψιμο από τα αριστερά και γρήγορη μετάβαση της μπάλας από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Παναιτωλικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με τον Νταγκό να κάνει υπέροχη ενέργεια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να περνάει από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή έδωσε πάσα στον Κορνέλιους που είχει μείνει ψηλά στη φάση και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ