ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός μεταγραφές: Ο Τζέρσον Καμπράλ επέστρεψε στη Νίκαια

Ο Τζέρσον Καμπράλ
Ο Τζέρσον Καμπράλ EUROKINISSI

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Νίκαιας και παρέμεινε χωρίς ομάδα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Σερβιλάκη.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση - επιστροφή του Τζέρσον Καμπράλ στη Νίκαια. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Νίκαιας, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ο Κάμπραλ έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους Νικαιώτες, ωστόσο έμεινε χωρίς ομάδα. Παράλληλα οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σερβιλάκη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα έχοντας μια γεμάτη συμμετοχή στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: "Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζέρσον Καμπράλ.

O 31χρονος εξτρέμ γνωρίζει καλά την ομάδα μας, αφού αγωνιζόταν σε αυτή την περασμένη περίοδο και επιστρέφει στον Ιωνικό μετά από έξι μήνες.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Καμπράλ αγωνίστηκε σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Πάφο, Λέφσκι Σόφιας, Μπαστιά, Σπάρτα Ρότερνταμ, Τβέντε, Βίλεμ, Ντεν Χάαγκ και Φέγενορντ.

Η οικογένεια του Ιωνικού τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και να πετύχει τους στόχους του με την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει και τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Γιώργο Σερβιλάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στην καριέρα του".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ