ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός, μεταγραφές: Εξετάζει Σάκιτς, Ούγκο Σόουζα και Βασιλαντωνόπουλο

Ο Εμάνουελ Σάκιτς στο Άρης - Αστέρας
Ο Εμάνουελ Σάκιτς στο Άρης - Αστέρας INTIME

Ο Ιωνικός δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και εξακολουθεί να ψάχνει στην αγορά των ελεύθερων με τους Σάκιτς, Ούγκο Σόουζα και Βασιλαντωνόπουλο να είναι στη λίστα της ομάδας της Νίκαιας.

Τρεις ακόμα περιπτώσεις από την αγορά των ελεύθερων εξετάζει ο Ιωνικός που όπως όλα δείχνουν δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις του και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και πέφτει η αυλαία των μεταγραφών για τους ελεύθερους θα έχει τα μάτια του ανοιχτά.

Η ομάδα της Νίκαιας έχει στο στόχαστρο της τον 31χρονο αμυντικό Μάνουελ Σάκιτς από την Αυστρία ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο, τόσο ως μπακ όσο και ως εξτρέμ αλλά να προσφέρει στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ. Ο Σάκιτς ο οποίος στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο και Άρη έχει μείνει ελεύθερος από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη περίπτωση που είναι στα υπόψιν είναι ο 30χρονος Έλληνας μπακ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας αμυντικός επίσης καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά. Στα θετικά του Έλληνα μπακ πως μπορεί άμεσα να αγωνιστεί καθώς μέχει και πριν λίγες μέρες ήταν ενεργό μέλος της ομάδας του Ατρόμητου.

Τέλος ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού είναι ο Ούγκο Σόουζα ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Άρη. Ο 30χρονος Πορτογάλος μπορεί να προσφέρει τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξί μπακ. Και στον Ιωνικό ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να καλύψει με επιτυχία και τις δύο θέσεις. Ο Σόουζα έμεινε ελεύθερος από τη Σέπσι στη Ρουμανία την 1η Ιουλίου και έκτοτε δεν έχει βρει άλλη ομάδα.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ