ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Επιστροφή Τσιγκρίνσκι και Κάνιας στην αποστολή, μέσα και οι Καμπράλ, Βαλεριάνος, Ρουμπουλάκου

Οι Τσιγκρίνσκι, Άοσμαν, Μύγας του Ιωνικού πανηγυρίζουν στο ματς με τον ΟΦΗ | 28 Νοεμβρίου 2021
Οι Τσιγκρίνσκι, Άοσμαν, Μύγας του Ιωνικού πανηγυρίζουν στο ματς με τον ΟΦΗ | 28 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Σπανός επανέφερε στην αποστολή του Ιωνικού για το ματς της Τρίτης (3/1) με τον Ολυμπιακό τους Τσιγκρίνσκι και Κανιάς ενώ πήρε μαζί τους και τους τρεις νεοαποκτηθέντες Καμπράλ, Βαλεριάνο και Ρουμπουλάκου.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, τόσο λόγω επιστροφών, όσο και με την προσθήκη των νεοαποκτηθέντων θα υποδεχτεί ο Ιωνικός τον Ολυμπιακό την Τρίτη (3/1) το βράδυ. Ο Δημήτρης Σπανός επανέφερε στην αποστολή τους Τσιγκρίνσκι και Κάνιας ενώ πήρε μαζί τους και τους Καμπράλ, Ρουμπουλάκου που αποκτήθηκαν πρόσφατα αλλά και τον Βαλεριάνο που επέστρεψε με νέο συμβόλαιο στην ομάδα της Νίκαιας.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και σημαντικές απουσίες καθώς για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Τσίμπσαχ, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες και Σεμπά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νεάπολης (03/01, 21:30) ολοκλήρωσε με προπόνηση σήμερα ο Ιωνικός.

Μετά το τέλος της, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

Αρμάντο Περλέσι, Γιώργος Χριστοδουλής, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ούγκο Σόουζα, Κώστας Τσιριγώτης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σίμο Ρουμπουλάκου, Βασίλης Πογοσιάν, Εμάνουελ Σάκιτς, Ζινεντίν Μασάς, Χρήστος Ιωαννίδης, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Αίας Άοσμαν, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Νίκος Ιωαννίδης, Τζέρσον Καμπράλ, Χρήστος Ελευθεριάδης, Βασίλης Μάντζης.

Εκτός είναι λόγω τιμωρίας ο Ραμάν Τσίμπσαχ που αποβλήθηκε στο περασμένο παιχνίδι, αλλά και οι Γιώργος Μύγας, Αλεξί Ρομαό και Φαμπιάν Αντούνες που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες. Εκτός είναι και ο Σεμπά ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ