SUPER LEAGUE 2

Ιωνικός - Χανιά 0-3: Σπουδαίο διπλό των Κρητικών στη Νίκαια

Ιωνικός - Χανιά 0-3: Σπουδαίο διπλό των Κρητικών στη Νίκαια
INTIME SPORTS

Τα Χανιά επικράτησαν 3-0 του Ιωνικού στη Νίκαια και ξεκίνησαν εμφατικά την πορεία τους στη Super League 2 με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Τα Χανιά ξεκίνησαν με το δεξί στη Super League 2, καθώς πέτυχαν ένα πολύ σημαντικό διπλό στη Νίκαια επί του Ιωνικού με 3-0, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί έφτασαν πολύ κοντά στο να σκοράρουν στο 12ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Τσέλιου, αλλά ο Κότνικ με τη συνδρομή του δοκαριού παραχώρησε κόρνερ.

Στο 47' ο Μανουσάκης άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς και στο 73' ο Μάναλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ελευθεριάδης στο 83ο λεπτό.

Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης, Τσιριγώτης, Μίκο, Γκοράνοφ, Ιγκλέσιας, Οικονομίδης, Γκίνης, Ντε Βινσέντι (70′ Ντάουτα), Γιακουμάκης (55′ Λινάρδος), Ζοάο Σίλβα (80′ Σερπέζης).

Χανιά: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νίκολιτς, Λεμονής, Τσορνομάζ, Σερβιλάκης (77′ Ματάους), Τσέλιος (68′ Έντγκαρ), Μιούλερ (62′ Κόλα), Μάναλης (77′ Βουό), Μανουσάκης (68′ Ελευθεριάδης).

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

  • Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0
  • Athens Kallithea - Παναχαϊκή 0-0

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

  • Ιωνικός - Χανιά 0-3
  • Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα 1-4
  • Τηλυκράτης - Αιγάλεω 1-0
  • Γιούχτας - Διαγόρας 2-0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ