STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης 2-2: Φιλικό ξεμούδιασμα στη Νίκαια

Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ατρόμητο
Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ατρόμητο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης αναμετρήθηκαν στη Νίκαια με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2, με τους δύο προπονητές να κάνουν πολλές δοκιμές, με τον Γιάννη Πετράκη να χρησιμοποιεί και ποδοσφαιριστές από την Κ19 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ο Ιωνικός φιλοξένησε τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στη Νίκαια, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Οι Νικαιώτες πήραν προβάδισμα στο 6' με καρφωτή κεφαλιά του Άοσμαν, έπειτα από σέντρα του Ματσούκα από τα δεξιά. Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Άγγελο Κόλλα, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Γιάννη Πετράκη, στο 18'.

Οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο γκολ και στο δεύτερο μέρος. Ο Ιωνικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Μάναλη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουένο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε, με το γκολ του Τσιλούλη.

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Σάντσεζ, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλτσιο, Άοσμαν, Μάναλης, Ματσούκας, Ιατρούδης

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Μπουένο, Πογοσιάν, Μύγας, Μπονέτι, Κιάκος, Μουστάκης.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίστηκαν οι: Βέρχουλστ, Κότσαρης, Κυρίτσης, Πίνης, Λισγάρας, Ντεντάκης, Σλίβκα, Ντάουντα, Φατιόν, Ραΐλι, Κραγιόπουλος, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης, Δούμας, Ντέιβιντ, Γκούφας και Μουστάκας

Για την Ελαφρά Ταξιαρχία αγωνίστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της Κ19, αλλά και άλλοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές μαζί με τον σκόρερ του πρώτου γκολ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ