ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντελγκάδο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, Ντιντιέρ Ντελγκάδο
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, Ντιντιέρ Ντελγκάδο PHOTO CREDITS: IONIKOS FC

Ο Ιωνικός προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού δεξιού μπακ - χαφ, Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ - χαφ Ντιντιέ Ντελγκάδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Οι Νικαιώτες είναι η πρώτη ομάδα εκτός συνόρων στην καριέρα του, καθώς πέραν της Ιντεπεντιέτε, έχει αγωνιστεί και με τις Ντεπορτίβο Κάλι και Ντεπόρττες Τολίμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός ανακοίνωσε σήμερα (30/06) και την απόκτηση του Σαλβαδόρ Σάντσες, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην αμυντικού μέσου του Ολυμπιακού, Αλεξί Ρομαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: "Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ εξτρέμ, γεννήθηκε στην Ιστμίνα της Κολομβίας στις 25 Ιουλίου 1992. Έχει αγωνιστεί σε Ντεπόρτες Τολίμα (60 συμμετοχές, 3 γκολ-3 ασίστ), Ντεπορτίβο Κάλι (49 συμμετοχές, 5 γκολ-6 ασίστ) και Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν (28 συμμετοχές, 1 γκολ-6 ασίστ).

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, τόνισε στο ionikosfc.gr: "Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της οικογένειας του Ιωνικού. Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία αναμένω να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό στην επίτευξη των στόχων".

"Ήρθα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ κοντά στη νοοτροπία της Κολομβίας, επομένως θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου. Να έχουμε μια καλή αρχή και να δώσουμε την καρδιά μας για τον Ιωνικό".

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ