ΚΥΠΡΟΣ

Ιωάννης Πίττας: Στο "στόχαστρο" ΑΕΚ και Ολυμπιακού ο διεθνής Κύπριος επιθετικός σύμφωνα με κυπριακή ιστοσελίδα

Ιωάννης Πίττας: Στο "στόχαστρο" ΑΕΚ και Ολυμπιακού ο διεθνής Κύπριος επιθετικός σύμφωνα με κυπριακή ιστοσελίδα
INTIME SPORTS

Ο 27χρονος διεθνής Κύπριος επιθετικός, Ιωάννης Πίττας, που έκανε μια τρομερή χρονιά με τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι στη λίστα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα γράφουν στην Κύπρο.

Δίχτυα στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού για χάρη του 27χρονου διεθνή Κύπριου επιθετικού, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, έχουν ρίξει ΑΕΚ και Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στην Κύπρο.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις για τον Πίττα από Σουηδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά όπως γράφουν στην Κύπρο το πλέον πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ πάντως, οι άνθρωποι της Ένωσης έσπευσαν να διαψεύσουν το δημοσίευμα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Πίττας προέρχεται από μια τριετία με 115 συμμετοχές στις οποίες είχε 44 τέρματα και 13 ασίστ και δείχνει έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το ρεπορτάζ του www.24sport.com.cy αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Το πιο "καυτό" όνομα στον Απόλλωνα τη δεδομένη στιγμή είναι ο Ιωάννης Πίττας, καθώς οι "σειρήνες" απ’ το εξωτερικό είναι αρκετές. Ήδη στον Απόλλωνα απέρριψαν προτάσεις από ΑΪΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) και Μπανίγιας (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Την ίδια ώρα νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως για τα «μάτια» του Πίττα ενδιαφέρονται και από Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα της νταμπλούχου ΑΕΚ Αθηνών αλλά και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ομάδες οι οποίες έχουν βλέμματα προς το νησί, κι αξιολογούν τον Πίττα εδώ και καιρό. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως το να κατατεθεί μια πρόταση για τον διεθνή επιθετικό δεν είναι απομακρυσμένο σενάριο. Το ποσό για την απόκτηση σε καμιά περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό, έστω κι αν από πλευράς Απόλλωνα έχουν ήδη απορριφθεί δυο προτάσεις.

Ο Πίττας βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχοντας αποδείξει πως πρόκειται για παίκτη ικανό να αγωνιστεί σε πιο ψηλά επίπεδο. Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (31 συμμετοχές), αγωνίστηκε σε ομίλους του Europa League αλλά και του Conference, ενώ ήταν εκ των κορυφαίων του Απόλλωνα την προπέρσινη σεζόν, όταν και η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν μέτρησε συνολικά 20 τέρματα σε 47 συμμετοχές, ενώ γενικότερα προέρχεται από μια τριετία με 115 συμμετοχές, 44 τέρματα και 13 ασίστ.

Στις επόμενες μέρες πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος, με το σενάριο που θέλει τον Πίττα να συνεχίζει στην Ελλάδα να είναι πέρα για πέρα ορατό".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ