ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωαννίδης: "Θα κερδίσουμε στον επαναληπτικό και θα περάσουμε"

Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του ίδιο αλλά εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στο Περιστέρι και θα πάρει την πρόκριση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αν και μοιραίος για τον Παναθηναϊκό μετά το χαμένο πέναλτι το οποίο στέρησε από το τριφύλλι τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς με τον Ατρόμητο στις δηλώσεις του, εμφανίστηκε σίγουρος πως το τριφύλλι θα κερδίσει στο Περιστέρι και θα πάρει την πρόκριση.

"Η εικόνα μας δεν παίζει σημαντικό ρόλο γιατί ηττηθήκαμε μέσα στην έδρα μας. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, έχασα εγώ το πέναλτι, αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Θα κερδίσουμε στον επαναληπτικό και θα περάσουμε".

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα αυτή ενόψει Τούμπας είπε:

"Το μυαλό μας είναι στην Τούμπα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Θα πάμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο και έχουμε την ποιότητα για να πάρουμε το ματς".

Ενώ για την απουσία του και το χαμένο πέναλτι δήλωσε:

"Έλειψα κάποιο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως ίσως να μην ήμουν 100% έτοιμος αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Ήθελα να παίξω, αστόχησα στο πέναλτι, άλλα θα τα βάζω, άλλα θα τα χάνω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ