ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Όταν ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα στην περιοχή, θα έρθει το γκολ"

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (1-1) ανέφερε ότι ίσως η ομάδα του γύρισε πολύ πίσω και δέχθηκε εν τέλει το γκολ.

Το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν ήταν αρκετό, αφού ο Λιβάι Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο σκόρερ των Πρασίνων ανέφερε στη Nova ότι η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη με δόση ατυχίας. Επίσης, επισήμανε ότι όταν ο αντίπαλος βρίσκεται στην περιοχή συνεχώς, τότε θα έρθει και το γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Για το παιχνίδι: "Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι από την αρχή της εβδομάδας. Ίσως με λίγη δόση ατυχίας δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα στην περιοχή συνέχεια, κάποια στιγμή ίσως έρθει το γκολ.

Ίσως γυρίσαμε πολύ πίσω. Είχαμε μια πιο αμυντική στάση, ίσως έπρεπε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πιο μοιρασμένο το παιχνίδι και αξιοποιήσαμε την ευκαιρία μας".

Για το αποτέλεσμα: "Ο βαθμός δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Συνεχίζουμε όμως με τον ίδιο στόχο, που είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ