ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Δεν στέκομαι στα πρωταθλήματα του χειμώνα, να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο"

Ιωαννίδης: "Δεν στέκομαι στα πρωταθλήματα του χειμώνα, να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ, με τον στράικερ των πράσινων να αναφέρεται στην εξέλιξή του.

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο 45λεπτο επικράτησε του ΟΦΗ με 4-0 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ. Ο στράικερ των πράσινων με τις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως άπαντες στην ομάδα του γνωρίζουν πως ο δρόμος είναι μακρύς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Για το ματς: "Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ, το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε όλα τα θετικά στοιχεία μας".

Για τα πρώτα λεπτά: "Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, γνωρίζαμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, είχαμε υπομονή και με ωραίο ποδόσφαιρο, άμεσο, βρήκαμε τους χώρους που θέλαμε".

Για το άμεσο παιχνίδι και την κίνησή του: "Έχουμε τρομερό σταφ, όλοι οι αναλυτές βοηθούν πραγματικά, θέλω να βελτιώνομαι, βρίσκω τρόπους να βρίσκομαι πιο άμεσα κοντά στην εστία, εξελίσσω το κινησιολόγιο μου με τη βοήθεια τους, για να βρίσκομαι σε χώρο κοντά στην εστία".

Έπειτα ανέφερε: "Τρομερή πάσα και του Γιούρι, το είχαμε συζητήσει πριν από το ματς. Να ξέρετε βγάζει την πάσα και με το χέρι. Μετά με το δοκάρι έδωσα ασίστ στον εαυτό μου (σ.σ. γέλια).

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής χειμώνα: "Δεν στέκομαι στα πρωταθλήματα του χειμώνα, να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, γνωρίζουμε ότι είναι μακρύς ο δρόμος, έχουμε τα φόντα για να εξελισσόμαστε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ