ΙΝΤΕΡ

Ιντζάγκι: "Η Λίβερπουλ είναι μεταξύ των δύο πιο ισχυρών ομάδων της Ευρώπης"

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Λίβερπουλ για το Champions League | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Λίβερπουλ για το Champions League | 16 Φεβρουαρίου 2022 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντι στην Λίβερπουλ παρά το 0-2 στο φινάλε, τονίζοντας πως οι κόκκινοι είναι αυτή τη στιγμή μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Ίντερ ήταν άκρως ανταγωνιστική σχεδόν σε όλο το ματς απέναντι στην Λίβερπουλ, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League, παρόλα αυτά το φινάλε βρήκε τους πρωταθλητές Ιταλίας να αποχωρούν απογοητευμένοι από το Μεάτσα έχοντας δεχτεί δύο γκολ από τους Φιρμίνο και Σαλάχ και να είναι πλέον με ενάμισυ πόδι εκτός συνέχειας του τουρνουά.

Για τον Σιμόνε Ιντζάγκι πάντως, η ομάδα του αξίζει συγχαρητήρια γιατί είχε απέναντί της έναν πανίσχυρο αντίπαλο: "Ελπίζουμε να μην βρίσκουμε πάντα απέναντί μας την Λίβερπουλ.

Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, σίγουρα κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η δικιά μου Ίντερ τους κοίταξε στα μάτια και αξίζαμε σίγουρα περισσότερα.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύναμη του αντιπάλου, μπορώ να πω ότι η Ίντερ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της τη φετινή σεζόν. Αν έχω ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Άνφιλντ;

Τώρα αφήνουμε αυτή τη σειρά στην άκρη επειδή έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια να δώσουμε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο", τόνισε ο προπονητής των νερατζούρι, με τον Έντιν Τζέκο να προσυπογράφει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Για 75 λεπτά κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες, αν δεν τις τιμωρήσεις σου βάζουν γκολ. Κρίμα που δεχτήκαμε γκολ από εκτέλεση κόρνερ γιατί είμαστε είμαστε δυνατοί στις στατικές φάσεις.

Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας αλλά δεν ήταν αρκετό και αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, έχοντας επίγνωση πως δώσαμε τα πάντα".

TAGS ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ