ΙΝΤΕΡ

Ιντζάγκι: "Η Ατλέτικο παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος όπως πέρυσι"

Ιντζάγκι: "Η Ατλέτικο παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος όπως πέρυσι"
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι πανηγυρίζει την επικράτηση της Ίντερ κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League @2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δήλωσε πως απέναντι στην εξαιρετική Ατλέτικο που έχει φτιάξει ο Σιμεόνε θα χρειαστεί η Ίντερ να δείξει τον πραγματικό εαυτό της, τονίζοντας πως οι νερατζούρι θέλουν να ξαναζήσουν μαγικές νύχτες όπως την περασμένη σεζόν.

Η Ίντερ κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο Ιταλίας και το Super Cup και αγωνίστηκε στον τελικό του Champions League (έχασε με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι), γεγονός που έχει ανοίξει την όρεξή της για τα καλά τη φετινή σεζόν.

Απόδειξη το γεγονός πως πραγματοποιεί ξέφρενη πορεία στην Serie A στις πρώτες 25 αγωνιστικές και είναι ακλόνητο φαβορί για το σκουντέτο, ενώ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση πήρε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ και θέλει να πάει μακριά την... βαλίτσα.

Αν θέλει να συμβεί αυτό θα χρειαστεί βέβαια να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της Ατλέτικο στη φάση των "16", με το πρώτο ματς να διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης (20/02) στο "Μεάτσα" και τον Σιμόνε Ιντζάγκι να εξωτερικεύει τις υψηλές βλέψεις της ομάδας του στη διοργάνωση μέσω συνέντευξης Τύπου.

"Θα είναι χαρά μου να ξαναβρώ τον Σιμεόνε ως αντίπαλο έχοντάς τον συμπαίκτη στο παρελθόν (σ.σ. ήταν μαζί στην Λάτσιο). Καταλάβαινες από τότε ότι θα γινόταν ένας σπουδαίος προπονητής και τα αποτελέσματά του με την Ατλέτικο μιλούν καθαράρ.

Εδώ και 13 χρόνια είναι στην ίδια ομάδα και έχει κερδίσει πάρα πολλά. Πέρα από τη σφραγίδα του που έχει βάλει στην ομάδα, είναι ευχαρίστηση να βλέπεις την Ατλέτικο να παίζει", τόνισε αρχικά ο προπονητής των νερατζούρι, για να στείλει κατόπιν μήνυμα ενόψει της πρώτης μάχης:

"Ξέρουμε τι κάναμε πέρυσι ζώντας μαγικές νύχτες με τη διοίκηση και τους οπαδούς. Θέλουμε να το ξανακάνουμε, αλλά γγνωρίζουμε πως υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες με την ίδια φιλοδοξία.

Η Ατλέτικο είναι ομάδα μεγάλης αξίας, με ποιότητα και ένα εξαιρετικό σε βάθος ρόστερ, που είναι άριστα προπονημένο. Θα είναι ένα περίπλοκο ζευγάρι, θα πρέπει να παίξουμε στα κόκκινα για 180 λεπτά.

Αναμένω μία συναρπαστική μάχη και θα χρειαστεί να δούμε την πραγματική Ίντερ. Η Ατλέτικο έχει παίκτες δυνατούς και έμπειρους και είναι σωστό που θεωρείται φαβορί".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ