ΙΝΤΕΡ

Ιντζάγκι για Μουρίνιο: "Χαρά μου να συναντήσω τον δημιουργό του τρεμπλ"

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι χαιρετάει τους οπαδούς της Ίντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A με την Σπέτσια | 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι χαιρετάει τους οπαδούς της Ίντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A με την Σπέτσια | 1 Δεκεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι παραδέχτηκε πως το ματς απέναντι στην Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ιδιαίτερο για τους οπαδούς της Ίντερ, κάνοντας ειδική μνεία στην κατάκτηση του τρεμπλ από τους νερατζούρι το 2010 με τον Πορτογάλο στο τιμόνι τους.

Η 16η αγωνιστική της Serie A περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ στο "Ολίμπικο", ένα ματς που όλοι το αναμένουν όχι μόνο γιατί πρόκειται για ντέρμπι αλλά και επειδή ο Ζοζέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμετώπος για πρώτη φορά με την άλλοτε αγαπημένη του Ίντερ, έντεκα χρόνια έπειτα από την αποχώρησή του, όντας στον πάγκο άλλης ιταλικής ομάδας.

Αυτή η ιδιαιτερότητα είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ερώτηση ο Σιμόνε Ιντζάγκι για τον special one στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή ενόψει του σαββατιάτικου (4/12, 19:00, COSMOTE SPORT 7 HD και LIVE SPORT24) αγώνα στην ιταλική πρωτεύουσα, με τον νυν προπονητή των Μιλανέζων να πλέκει το εγκώμιο του ομολόγου του, των τζαλορόσι:

"Το παιχνίδι με την Ρόμα είναι σημαντικό για μας. Έχουν την αξία και τους και θα χρειαστεί να εμφανιστεί η πραγματική Ίντερ, που θα είναι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη.

Θα είναι ευχαρίστηση για μένα να συναντήσω τον Μουρίνιο, τον προπονητή του τρεμπλ, για αυτόν θα είναι σημαντικό να αντιμετωπίσει την Ίντερ, συνεπώς θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Είναι πολύ μεγάλος προπονητής", τόνισε ο Ιντζάγκι, για να προσθέσει: "Δεν τον έχω συναντήσει ούτε τον έχω γνωρίσει αλλά ξέρω πως θα είναι ιδιαίτερο το ματς για εκείνον. Θα είναι ξεχωριστό ματς επίσης για τον Έντιν Τζέκο, αν και δεν έχουμε ακόμα μιλήσει για αυτό".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ