ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Ντιμπάλα, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb

Οι Πάουλο Ντιμπάλα και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς σε ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ | 24 Οκτωβρίου 2021
Οι Πάουλο Ντιμπάλα και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς σε ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι δρόμοι του Πάουλο Ντιμπάλα και της Ίντερ είναι πολύ κοντά στο να διασταυρωθούν, με την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" να αποκαλύπτει πως επίκειται οριστική συμφωνία, που θα κάνει τον Αργεντινό κάτοικο "Μεάτσα" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Γιουβέντους άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Πάουλο Ντιμπάλα από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία μαζί του για να ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους και πλέον όλα δείχνουν πως θα τον βρει... απέναντί της από τη νέα σεζόν.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των Ίντερ και Ρόμα όσον αφορά στις ομάδες εντός των ιταλικών συνόρων και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ εκείνη που εμφανίζεται έτοιμη να πανηγυρίσει την απόκτησή του είναι η ομάδα του Μιλάνου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η "Tuttomercatoweb", με την ιστοσελίδα να τονίζει πως η άφιξη του Joya στο Μιλάνο για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τους νερατζούρι, είναι πλέον θέμα χρόνου.

"Οι νερατζούρι θέλουν να ολοκληρώσουν το deal μέχρι τις 20 Ιουνίου και το αργότερο στις 21 του μήνα να ανακοινώσουν τη συμφωνία.

Οι δύο πλευρές είναι τώρα πολύ κοντά και το ραντεβού της ερχόμενης Τρίτης θα είναι καθοριστικό για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τον Ντιμπάλα να υπογράφει στη συνέχεια τριετές συμβόλαιο", αναφέρει το εν λόγω μέσο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ