ΙΝΤΕΡ

Ίντερ μεταγραφές: Υπέγραψε για έναν χρόνο ο Κουαδράδο

Ίντερ μεταγραφές: Υπέγραψε για έναν χρόνο ο Κουαδράδο
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους ο Χουάν Κουαδράδο μετακομίζει σε μία από τις μεγάλες αντιπάλους της, με την Ίντερ να ανακοινώνει την απόκτησή του Κολομβιανού εξτρέμ για έναν χρόνο.

Ο Χουάν Κουαδράδο έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας όμως δεν άργησε να βρει ομάδα και μάλιστα υψηλού επιπέδου.

Αυτή είναι η Ίντερ που έκανε άμεσα κίνηση για να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον 35χρονο Κολομβιανό να περνάει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη (19/7) και κατόπιν να βάζει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν με τον Κουαδράδο να αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Σιμόνε Ιντζάγκι τον προορίζει για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ως συμπλήρωμα του Ντάμφρις.

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό για αυτή την ευκαιρία. Είναι τιμή να παίξω για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι ικανοποιημένος", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα των νερατζούρι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ