ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Ιντζάγκι

O Σιμόνε Ιντζάγκι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο σε αγώνα κόντρα στην Μπάγερν για τους "16" του Champions League (17 Μαρτίου 2021)
O Σιμόνε Ιντζάγκι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο σε αγώνα κόντρα στην Μπάγερν για τους "16" του Champions League (17 Μαρτίου 2021) @ 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ και απομένει μόνο η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ιταλίας για να διαδεχτεί επίσημα τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ. Ο τεχνικός από την Πιατσέντσα έβαλε το βράδυ της Παρασκευής (28/5) την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε η πρωταθλήτρια Ιταλίας και το μόνο που απομένει για την οριστικοίηση του deal είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο γενικός διευθυντής των νερατζούρι Μπέπε Μαρότα διαπραγματεύτηκε με τον πρόεδρο της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο και τελικά έφερε εις πέρας την αποστολή του, να κάμψει τις αντιστάσεις από πλευράς της διοίκησης των Ρωμαίων, με τον Ιντζάγκι να αφήνει έτσι την ιταλική πρωτεύουσα μετά από πέντε χρόνια στους αετούς και να μετακομίζει στον ιταλικό Βορρά.

Σημειώνεται πως ο Ιντζάγκι έχει κατακτήσει επτά τίτλους στην ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα της Λάτσιο, ενώ ως προπονητής της κατέκτησε 1 Κύπελλο Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ, χτίζοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό όνομα στην εγχώρια ποδοσφαιρική πιάτσα και όχι μόνο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ