SERIE A

Ίντερ - Βενέτσια 2-1: Ανατροπή με Τζέκο στο 90'

Ο Τζέκο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ίντερ - Βενέτσια
Ο Τζέκο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ίντερ - Βενέτσια © 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Ίντερ τα χρειάστηκε απέναντι στη Βενέτσια, όμως έστω και με ανατροπή έφτασε στη νίκη 2-1 και άνοιξε την "ψαλίδα" απ' τη Μίλαν στη βαθμολογία της Serie A.

Η Ίντερ είχε την ευκαιρία να περάσει ένα ξεκούραστο απόγευμα απέναντι σε μία εμφανώς χειρότερη ομάδα, όμως η Βενέτσια κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές και παραλίγο να αποσπάσει μία ιστορική ισοπαλία. Ο Έντιν Τζέκο είχε διαφορετική άποψη και στο 90' σημείωσε το γκολ της ανατροπής, δίνοντας στους πρωταθλητές τη νίκη 2-1 για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τομά Ανρί στο 1ο ημίχρονο, προκάλεσαν ανησυχίες στο κοινό του "Τζιουζέπε Μεάτσα". Το δίδυμο των Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνες αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, όμως τελικά η λύση ήρθε με τον Νικολό Μπαρέλα στο 40', ύστερα από ακόμα μια επέμβαση του Λούκα Λερετσίνι.

Ο VAR ήταν πρωταγωνιστής τόσο σε αυτό το γκολ όσο και σε ένα πέναλτι που ζήτησαν στη συνέχεια οι "νερατζούρι", οι οποίοι πίεζαν για το γκολ της ανατροπής. Η είσοδος του ανθρώπου που τους ξελάσπωσε στα τελευταία παιχνίδια, του Αλέξις Σάντσες, δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Ντένζελ Ντάμφρις αποδείχθηκε πιο κομβική αλλαγή, με τον Ολλανδό να κάνει επελάσεις από δεξιά και σε μία τέτοια να βρίσκει τον Τζέκο στο δεύτερο δοκάρι, με τον Βόσνιο να διορθώνει... λάθος του λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν αστόχησε από το ένα μέτρο.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τα highlights

Βερόνα - Μπολόνια 2-1

Τζένοα - Ουντινέζε 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ