SERIE A

Ίντερ - Τορίνο: Τρελό σκηνικό με τρία γκολ σε έξι λεπτά

Μονομαχία Λουκακού - Ανσάλντι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Τορίνο
Μονομαχία Λουκακού - Ανσάλντι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Τορίνο AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Τορίνο  προηγήθηκε με 2-0 της Ίντερ στο "Μεάτσα" χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Ανσάλντι στο 62' όμως οι νερατζούρι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 67' χάρη σε γκολ των Σάντσες και Λουκακού (VIDEOS).

Ματς για γευρά νεύρα και ακατάλληλο για καρδιακούς διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής στο "Μεάτσα" για την 8η αγωνιστική της Serie A, με πρωταγωνίστριες τις Ίντερ και Τορίνο.

Το πρώτο 45λεπτο βρήκε τους νερατζούρι να είναι κάκιστοι και την Τορίνο να το εκμεταλλεύεται, με την γκρανάτα να είναι εξαιρετική στο πρώτο 20λεπτο αλλά τελικά να βρίσκει το γκολ στο 45+2', μετά από φοβερό τακουνάκι του Μεϊτέ και εκτέλεση από τον Σιμόνε Τζάτζα.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες κράτησαν το καλύτερο για το δεύτερο μέρος και ειδικά στο διάστημα από το 62' μέχρι το 67' καθώς μέσα σε έξι λεπτά σημειώθηκαν τρία γκολ!

Η αρχή έγινε στο 62' με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα ύστερα από παράβαση του Γιανγκ (είδε τη φάση μετά από συμβουλή του VAR) και τον Κρίστιαν Ανσάλντι να ευστοχεί απέναντι στον Χαντάνοβιτς και να γράφει το 2-0 τους ταύρους.

Κάπου εκεί όμως η Ίντερ αποφάσισε να "ξυπνήσει" και με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Σάντσες μείωσε σε 1-2 στο 64' με το πρώτο τέρμα του στη φετινή Serie A (στην αρχή της φάσης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι ο Λουκακού) ενώ στο 67' ο Ρομελού Λουκακού ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ μέσα από την περιοχή και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ