ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Τέλος από τους νερατζούρι ο Βιδάλ, έτοιμος να υπογράψει στην Φλαμένγκο

Ο Αρτούρο Βιδάλ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 8 Μαρτίου 2022
Ο Αρτούρο Βιδάλ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 8 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Ίντερ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Αρτούρο Βιδάλ για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, με τον Χιλιανο μέσο να ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Βραζιλία για να υπογράψει στην Φλαμένγκο.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο "Μεάτσα", διάστημα στο οποίο κατέκτησε τρεις τίτλους με την Ίντερ (πρωτάθλημα την πρώτη του σεζόν, Σούπερ Καπ και Κύπελλο τη δεύτερη), ο Αρτούρο Βιδάλ αποτελεί παρελθόν από τους νερατζούρι.

Ο 35χρονος Χιλιανός μέσος πήγε το βράδυ της Δευτέρας (11/7) στα γραφεία της ομάδας συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και εκεί ήρθαν σε συμφωνία με την Ίντερ για τη λύση του συμβολαίου του, με τους Μιλανέζους να γνωστοποιούν μάλιστα το διαζύγιο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Πλέον, ο Βιδάλ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία, με την Φλαμένγκο να τον περιμένει για να τον κάνει δικό της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023.

Υπενθυμίζεται πως η "Φλα" κυνηγάει έναν ακόμα παίκτη της Ίντερ, τον Αλέξις Σάντσες, από τον οποίο επίσης θέλει να "απαλλαχτεί" η ιταλική ομάδα λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου του.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ