ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Στο κόλπο για την απόκτηση του Ντιμπάλα, εφόσον μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι σε ματς της Serie A
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι σε ματς της Serie A @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η είδηση του "παγώματος" της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ομάδων, μεταξύ άλλων της Ίντερ, εφόσον μείνει ελεύθερος από τους μπιανκονέρι.

Ο Πάολο Ντιμπάλα αναμένεται να είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους.

Η ιταλική "Gazzetta dello sport" εμπλέκει στο κόλπο την Ίντερ για το μέλλον του Πάολο Ντιμπάλα, εφόσον βέβαια παραμείνει ελεύθερος από τη μεγάλη κυρία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κινέζος πρόεδρος Ζανγκ μπορεί να βρει τα χρήματα για να προχωρήσει την περίπτωση του Ντιμπάλα, αφήνοντας ελεύθερους τους Βιδάλ και Βεσίνο, των οποίων τα συμβόλαια επίσης εκπνέουν στο τέλος της σεζόν.

Οι νερατζούρι προτίθενται να του προσφέρουν ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, όσο είχε συμφωνήσει και με τη Γιουβέντους, πριν οι μπιανκονέρι αποφασίσουν να αλλάξουν τους όρους της συμφωνίας.

Φυσικά η Ίντερ δεν θα παίξει μόνη της σε περίπτωση που τελικά ο Ντιμπάλα μείνει ελεύθερος, καθώς ήδη γράφονται τα πρώτα δημοσιεύματα για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, αλλά και την Μπαρτσελόνα που έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού.

Ο Ντιμπάλα αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2015. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα των μπιανκονέρι 274 φορές, έχοντας απολογισμό 109 γκολ και 46 ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ